Suntem alchimiști pasionați

Poveștile bunicii, pasiunea pentru lucrurile bune și autentice, dorința de a face tot posibilul pentru a lăsa o amprentă ușoară pe drumul pe care îl urmăm și pentru a folosi cel mai bine studiile noastre, sunt doar câteva dintre ingredientele care au dus la nașterea brandului La Saponaria.

Am făcut primii pași în cadrul grupului de achiziții solidare din Pesaro, care produce săpun natural și apoi nu ne-am oprit niciodată: creme, șampoane, geluri de duș, uleiuri de masaj, toate produsele artizanale, pe bază de ulei de măsline extra virgin, ingrediente din comerț organic și echitabil.

În spatele fiecărei rețete există tradiția autoproducerii, colaborarea cu micii fermieri locali și o căutare continuă de ingrediente și formule cu impact redus asupra mediului, delicate și eficiente pe pielea noastră.

Nu testăm pe animale, nu adăugăm chimicale


Produsele nu conțin niciun animal sau ingrediente de origine animală.
Este o auto-certificare, dar este ușor de verificat veridicitatea acesteia consultând lista ingredientelor de pe etichetă (INCI).
Evident, niciunul dintre produsele noastre sau ingredientele pe care le folosim nu sunt testate pe animale! 

Ingredientele conținute în rețetele noastre au fost selectate, cultivate și transformate cu criterii etice. Acestea sunt, în general, produse locale și organice, rezultatul activității micilor ferme de gestiune familială sau companii care promovează proiecte sociale și incluziune în muncă. La Saponaria susține aceste proiecte plătind produse la un preț corect (în general mai mare decât piața tradițională) și cu contracte de furnizare programate pentru a promova sustenabilitatea agricolă .