Fitocell In & Out sinergia câștigătoare în lupta împotriva celulitei

17.05.2020

Ce sunt Fitocell In & Out

Fitocell In & Out sunt 2 produse pentru tratamentul sinergic al petelor de celulită: Fitocell Out cremă anticelulitică puternică și Fitocell În scurgerea suplimentului anticelulitic , care trebuie luate pe cale orală, pentru o acțiune combinată puternică din interior și din exterior , care nu va lăsa pielea să iasă ca si portocala și va reactiva microcirculația din clipirea unui ochi!

Fitocell In & Out reprezintă sinergia câștigătoare în lupta împotriva retenției de celulită și apă , pentru rezultate vizibile deja după 28 de zile de tratament.

Ce este celulita și care sunt cauzele

Ceea ce numim celulită este denumirea comună pentru o stare inflamatorie reală a țesuturilor subcutanate, inflamație care în jargonul tehnic se numește panniculopatie edemato-fibrosclerotică.

Acest nume, dacă se simte doar că inspiră uimire, afectează atât femeile, cât și bărbații, deși primele, din păcate, sunt cele mai afectate mai ales la vârsta fertilă, cu un procent între 80% și 95%, fără excepție . celulita este populară, nu face nicio diferență și nu există nicio femeie care să spună sincer că nu o are!

Cum se formează celulita

Celulita se formează datorită acumulării de lichide interstițiale , în care celulele dermului sunt cufundate, dar și datorită creșterii în volum a țesutului adipos .

Când celulele nu reușesc să scape de deșeurile pe care le produc, concentrația lor de toxine crește, iar membrana celulară devine poroasă.

Astfel, lichidul interstițial intră în celule pentru a încerca să dilueze concentrația de toxine.

Astfel, celulele se umflă și, ocupând mai mult spațiu, "zdrobesc" sângele și microcirculația limfatică, care nu mai pot scurge lichidele și deșeurile celulare.

Acest proces se numește presiune osmotică și duce la formarea nodurilor de celulită, adică acele schițe inestetice care dau aspectul unei coji de portocală și pe care nu ni le place deloc.

Acesta este motivul pentru a combate celulita, nu este suficient să beți multă apă, așa cum auzi adesea, ci pentru a învinge cu adevărat imperfecțiunile celulitei, trebuie să evitați ca celulele să fie intoxicate, în consecință, să inflamați țesuturile .

Chiar dacă nu ne place să o auzim (și, probabil, cei mai mulți dintre noi sforăim la gândul că trebuie să o facem.), Trebuie să acordăm o atenție deosebită nutriției, sportului și băutului apei, dar departe de mese, toate susținute de utilizare de produse cosmetice, cum ar fi creme și uleiuri care reactivă circulația și suplimente specifice de drenare pentru a contracara acest cusur și a îmbunătăți circulația.

În acest scop, extractele de plante sunt esențiale pentru a stimula drenajul și pentru a sprijini sistemul limfatic.

În acest fel, celulele sunt libere de toxine și sunt capabile să producă colagen nou în locul schițelor noi, pentru o piele foarte netedă, dar mai ales sănătoasă!

Ce este Fitocell Out Strong crema

Crema anticelulitică Fitocell Out este o cremă de corp cu o textură ușoară și un parfum proaspăt și spumant, pentru a reactiva imediat nu doar circulația noastră, ci și spiritul nostru pozitiv!

O formulă concentrată și foarte bogată , realizată cu ingrediente active brevetat și testat pentru a combate eficient imperfecțiunile celulitei și pentru a reactiva microcircularea pielii.

Ingrediente active funcționale

 • Extractul liofilic bio iedera are un efect calmant asupra pielii și stimulează microcirculația
 • Apa constituțională de afine organice acționează ca un vasotonic și antioxidant
 • apa distilată de Hamamelis bi o se dovedește a fi un bun vasotonic și liniștitor
 • Sucul organic de aloe acționează ca un calmant, hidratant și revigorant
 • Uleiul organic de migdale dulci puternic elasticizant, deoarece conține concentrații mari de acid oleic, este, de asemenea, sebosimilar și, prin urmare, ușor de asimilat de pielea noastră
 • extractul gliceric al Viței Roșii are o acțiune vasotonică și scade permeabilitatea capilară evitând scăparea excesului de lichide
 • Uleiurile esențiale de mentă , lămâie, portocale dulci și Cypress acționează ca tonice asupra pielii, au calități excelente de răcoritoare și sunt adesea utilizate în formulări de același fel, deoarece au arătat numeroase efecte benefice împotriva celulitei. De asemenea, acestea oferă produsului un parfum excelent proaspăt și spumant, care deja te pune într-o dispoziție bună și te face să fii pozitiv!
 • Extractul de Centella Asiatica este cunoscut sub numele de venotonic și în această formulă acționează și ca un puternic antiinflamator
 • Cofeina naturala , intotdeauna utilizata pe scara larga in formulari impotriva celulitei. Acționează ca un drenant și activator al circulației și, în acest caz, ne confruntăm cu un extract activ folosind o tehnică foarte modernă, care lasă toate ingredientele active nemodificate
 • criptextract de piper roz , acționează ca un activator lipolitic și de circulație, există studii clinice disponibile privind eficacitatea acestei materii prime, a fost testat pe bărbați și femei timp de 28 de zile / de 2 ori pe zi și a arătat un activitate excelentă de reducere a mediului pe circumferința coapselor, șoldurilor și feselor
 • Acidul hialuronic , prezent atât în ​​formula de greutate moleculară cât și în cea mică, avantajul de a avea ambele forme este de a avea un efect tensor imediat asupra pielii datorită greutății moleculare scăzute care pătrunde rapid, dar și de a promova hidratarea pielea profundă cu cea cu greutate moleculară mare
 • Fără vitamina E , garantează o puternică acțiune antioxidantă împotriva pielii

Metoda de extracție cu CO2 supercritic

Crixtractul cu piper roz și cofeina inclusă în formulă sunt obținute cu o metodă inovatoare de extracție în CO2 supercritic : adică dioxidul de carbon este utilizat la anumite condiții de temperatură și presiune pentru a permite extragerea la rece a tuturor ingredientelor active prezente în materia primă. fără a fi modificat de acțiunea căldurii, care este indispensabilă în tehnicile clasice de extracție.

Ce este Fitocell In supliment alimentar

Fitocell In este un supliment alimentar natural și 100% vegan realizat cu fitocomplexe vegetale puternice, fără conservanți sau coloranți.

Ingrediente active funcționale

Fitocell In conține o combinație de extracte uscate, amestecate împreună în capsule vegetale de hidroxipropil metil celuloză, incluzând:

 • Ananas cu o acțiune purificatoare și diuretică, partea activă a acestui extract uscat este formată din molecula de Bromelaină cu o acțiune antiinflamatoare foarte mare, un ajutor fundamental pentru contracararea stagnării lichidelor
 • Gotu kola , venotonic și antiinflamator
 • Lespedeza , hipotensivă și protectoare a capilarelor
 • Pilosella , cu o acțiune diuretică și drenantă
 • Afine și Viță Roșie cu acțiune puternică vasoprotectoare

Cum se utilizează aceste produse sinergice

Pentru tot ceea ce am explicat până acum, utilizarea sinergică a Fitocell In și Fitocell Out este esențială pentru tratamentul pielii inestetice de coajă de portocală și pentru îmbunătățirea microcirculației , întrucât sunt folosite împreună pentru a îmbunătăți efectele ingredientelor active. din ambele produse, pentru rezultate vizibile deja după aproximativ trei săptămâni de tratament .

Crema puternică poate fi aplicată de două ori pe zi , dimineața și seara pentru a asigura o acțiune prelungită pe tot parcursul zilei.

Este important să aplicați crema prin masarea pielii pentru a încuraja reactivarea circulației și pentru a permite ingredientelor active să fie mai eficiente.

Textura este ușoară, pentru a fi rapid absorbită de piele , astfel încât crema poate fi aplicată ușor chiar și fără a masa minuțios (rămâne mereu că o stimulare mai mare cu mișcări circulare vă permite să activați mai rapid microcircularea .. și să ne atingem scopul în primul rând. !)

Suplimentul alimentar poate fi luat de 2 ori pe zi , o capsulă dimineața și una seara.

Programul de urmat

 • Tratamentul inițial de șoc - pentru primele 15 zile, aplicați o cantitate generoasă de produs pe fiecare dintre zonele afectate, de 2 ori pe zi.
 • Tratament complet (pentru a obține rezultate vizibile) - continuați aplicația cu cantități mai mici de produs timp de cel puțin o lună și jumătate, întotdeauna de 2 ori pe zi.
 • Tratament de întreținere (pentru a menține coșmarul coajei de portocală) - puteți aplica crema o dată pe zi, dar continuați să luați suplimentul de 2 ori pe zi, deoarece vă va ajuta foarte mult să nu cădeați din nou în spirala unei circulații proaste .

Trucurile pentru îmbunătățirea absorbției cremei Fitocell

Pentru a îmbunătăți absorbția ingredientelor active din crema Fitocell forte, vă dezvăluim câteva mici trucuri de urmat:

 • Vă recomandăm să îl folosiți înainte de sport , în cazul în care necesită cel puțin o oră de mișcare; în acest caz, de fapt, ingredientele active își pot efectua acțiunea în sinergie cu sportul.
 • Dacă nu aveți timp să aplicați crema înainte de sport, o puteți aplica imediat după duș, pentru a profita de activarea circulației și a permite cremei să acționeze mai eficient.
 • O dată pe săptămână începem dușul cu un scrub exfoliant , va fi esențial să eliminăm celulele moarte, să stimulăm micro-circulația și să netezim pielea, ne va ajuta, de asemenea, să-i restabilim echilibrul și strălucirea (pe lângă evitarea părului sub piele!). Alegem produse cu acțiune mecanică abrazivă , deci conținând pulberi, sâmburi măcinate, sare și zahăr sau celuloză, coajă de migdale micronizate și sare integrală, îmbogățite cu extracte vegetale precum iedera , ginkgo , rozmarin și uleiuri esențiale de lemongrass și mentă , deosebit de potrivite pentru reactivarea microcirculației, pentru un efect netezitor, tonifiant și anticelulitic.

Unele întrebări frecvente despre produsele anticelulitice

Pentru a încheia aici sunt câteva dintre întrebările care pot să vă vină în minte cu privire la utilizarea de produse anticelulitice. Dacă mai aveți, scrieți-ne, suntem aici pentru a clarifica orice îndoieli!

Pot fi utilizate Fitocell In & Out în timpul sarcinii și alăptării?

Nu există contraindicații specifice pentru utilizarea Fitocell Out crema și Fitocell In în timpul sarcinii și alăptării .

În ceea ce privește utilizarea în special a cremei, cu siguranță, trebuie să se țină cont de faptul că conține cofeină, exact două aplicații pe zi de cremă sunt echivalente cu o ceașcă de cafea.

După cum știm în sarcină și alăptare , utilizarea cofeinei trebuie să fie moderată, așa că aveți grijă să nu depășiți limita zilnică permisă de medic, dacă ar trebui să fie luată și în alt mod.

Acestea fiind spuse, este la fel de adevărat că sarcina și alăptarea sunt perioade foarte particulare, în care poate că unele ingrediente care, în mod normal, nu ar fi deranjat, ar putea fi acum problematice și, prin urmare, este corect să vă mai puneți câteva întrebări.

Prin urmare, în aceste cazuri, recomandăm întotdeauna să ascultați sfatul medicului dumneavoastră, deoarece numai el poate da sfaturi în aceste perioade speciale!

Fitocell In & Out este potrivit pentru bolnavii de tiroidă?

Fitocell In & Out nu conține Fucus sau Iod , prin urmare, chiar și în acest caz nu există contraindicații particulare de utilizare , dar întotdeauna recomandăm să vă referiți la introducerea în pachet a medicamentelor luate pentru tratamentul afecțiunilor tiroidiene și să ascultați părerea medicului dumneavoastră.

Crema Fitocell Out are un efect de încălzire?

Crema anticelulitică Fitocell nu are efect termogen , prin urmare nu are o acțiune de încălzire sau răcire, din acest motiv este o cremă deosebit de potrivită pentru cei care suferă de fragilitate capilară , deoarece nu stresează pereții vaselor de sânge.

Lasă o senzație delicată de prospețime pe piele datorită ingredientelor active precum iedera, centella și menta.