Detoxifiere

21.01.2021

După sărbători ne simțim cu toții cam obosiți și grei! Iată sfaturile noastre specifice pentru a ne simți mai ușori și mai vitali , purificându-ne tot corpul atât în ​​interior, cât și în exterior.

Începeți ziua în "modul energetic"!

În primul rând, începeți ziua bând o ceașcă de apă fierbinte cu ghimbir și lămâie .

A lua o doză bună de lichide devreme dimineața vă va ajuta să eliminați mai repede toxinele și să vă simțiți mai bine imediat.

Atunci răsfățați-vă cu un duș revitalizant drăguț ! Glisați apa fierbinte și turnați 5 până la 6 picături de ulei esențial de mentă direct pe tava de duș. Căldura apei va aduce tot mirosul și prospețimea acestui ulei minunat care vă va ajuta să vă treziți corpul și mintea !

Pentru a curăța corpul într-un mod foarte delicat, dar cu o explozie de energie, folosiți sucul Cleanser Flower cu iris și ghimbir, revitalizează pielea făcând-o moale și proaspătă !

Apoi aplicați un exfoliant revitalizant pe tot corpul pentru a elimina celulele moarte și pentru a reactiva microcirculația! Puteți alege să folosiți exfoliantul nostru de lemongrass și mentă sau să încercați o rețetă simplă de casă folosind bazele noastre DIY .

Ultimele atingeri- răspândește o cremă hidratantă care te face să te simți proaspăt și foarte moale , cum ar fi Crema de sorbet de flori și un voal de Biodeo proaspăt cu arbore de ceai, ghimbir și tei .. energia sa proaspătă te va însoți eficient pe tot parcursul zilei!

Rețetele rapide și eficiente de detoxifiere

Rețetă pentru un gel de duș cu efect de curățare :

Rețetă pentru un exfoliant hrănitor și cremos: