Vopsea de Par

19.05.2020

Nuantele naturale Hennetica sunt un adevarat tratament de infrumusetare pentru par mai puternic si mai sanatos .


Cum s-a născut ideea lui Hennetica

Linia Hennetica s-a născut dintr-o idee de bază : de a oferi un produs care nu numai că avea grijă de aspectul estetic al părului, dar care a contribuit mai general la bunăstarea și sănătatea persoanei , respectând mediul din jurul nostru.

Părul este cu siguranță prima carte de vizită a unei persoane : poate comunica senzualitate, transmite securitate, exprimă caracterul și determinarea.

Un păr gros, luminos și frumos este în primul rând un păr sănătos. Linia Hennetica a fost creată tocmai pentru a oferi o alternativă valabilă la coloranții chimici prin utilizarea de henna și coloranți din plante, pentru a avea păr frumos și sănătos.

Coloranții naturali sunt o alternativă mai sănătoasă și mai respectuoasă pentru păr decât coloranții chimici : coloranții chimici sunt plini de alergeni puternici care pot sensibiliza pielea, precum și sunt produse foarte poluante și toxice pentru fauna acvatică.

Cu coloranți naturali, pigmenții coloranți învelesc cuticula și se leagă de cheratină, umplând solzi de păr. Axa părului este astfel mult mai corporală și mai strălucitoare, cu mai puține capete despicate și întotdeauna cu nuanțe foarte naturale

Culorile pulbere ale liniei Hennetica conțin amestecuri de henna și ierburi de vopsire, amestecate în mod special în cantitatea potrivită pentru a oferi părului culori și reflecții naturale și strălucitoare.

Ratri,Devi,Parvati,Indrani,Durga,Shakti

O nuanță 100% naturală trebuie să satisfacă caracteristicile fundamentale:

  • trebuie să fie fără amoniac, săruri metalice, picramat de sodiu sau alți aditivi chimici
  • trebuie să fie fără peroxid de hidrogen
  • nu conține formaldehidă
  • trebuie să se bazeze numai pe vopsele de ierburi și / sau henna

Pentru a fi sigur că o nuanță este cu adevărat naturală, este necesar, așadar, să citiți lista INCI cu atenție, asigurându-vă că nu există substanțe chimice, ci doar ierburi de vopsire.