Activator Ecofermentat, LaSaponaria,30ml

Activator Ecofermentat

Descriere:

Multiactiv pur de inspirație coreeană obținut din fermentarea simbiotică a diferitelor ingrediente naturale, inclusiv extracte prețioase marine care acționează atât imediat, oferind un efect de strângere a pielii deja după 15 minute , cât și pe termen lung prin eliberarea treptată a acțiunilor anti-îmbătrânire, de netezire și pete anti-întuneric și care garantează rezultate vizibile și stabile în timp.

Activatorul Ecofermentat acționează stimulând sinteza naturală a elastinei, colagenului și acidului hialuronic , componentele esențiale pentru o piele tonifiată, netedă, cu aspect tânăr și luminos. Produsul perfect pentru cei care visează o piele de porțelan!

Sticlă re-sticlă realizată din plastic reciclat post-consum cu ecran anti-UV , astfel încât eficiența produsului conținut în interior să fie întotdeauna maximă.

Format: 30 ml cu picurător

Mod de utilizare:

Îl puteți folosi dimineața și seara pe fața curățată în două moduri :

1) În puritate , alternativ sau înainte de cremă, aplicând 2 picături de produs direct pe față și masând până la absorbția completă

2) Ca rapel , adăugând 1 sau 2 picături de produs la crema sau serul preferat de față. Va face textura cremei mult mai ușoară la atingere și ușor de absorbit, sporind eficacitatea ei!

Principii Active:

  • Fitocomplex marin : efect de ridicare imediată în doar 15 minute!

Ingrediente:

Aqua, Pichia Ferment Lysate Filtrate, Alteromonas Ferment Extract, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Glycerin, Benzyl Alcohol, Phenethyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate 

59,99 RON