BB Cream Fair LaSaponaria 30ml

De culoare crem, pentru un ten perfect , și o frumusețe naturală într - o singură etapă. Cu rodie, hamamelis, jojoba și acid hialuronic, BB Cream „Like A Dream” este un adevărat tratament de înfrumusețare care, pe lângă faptul că îți oferă un ten uniform și o piele radiantă , ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii .Textura sa ușoară asigură o aplicare rapidă și ușoară și este produsul ideal pentru cei cărora nu le place machiajul greu și caută un efect 100% natural.Opacitatea medie neutralizează roșeața și imperfecțiunile, dând un efect în mod natural opac și uniform.Disponibil în patru nuanțe de culoare care se îmbină perfect cu orice tip de ten (Fair, Sand, Gold si Beige).


Indicat pentru oricine visează la o piele perfectă! Potrivit pentru tenul uscat, mixt sau gras.

Mod de utilizare:

Întindeți o cantitate mică de BB Cream pe spatele mâinii și aplicați cinci puncte de produs pe frunte, nas, obraji și bărbie.

Pentru o acoperire mai ușoară și mai naturală: răspândiți-o pe față atingând cu un burete umed.

Pentru a obține o acoperire mai mare : aplicați-l direct cu degetele sau cu o perie , urmând o mișcare circulară spre exterior.

Pentru a elimina produsul: utilizați lotiune tonica de curatare, care îndepărtează machiajul fără a deteriora barierele naturale ale pielii, lăsându-o astfel moale și mătăsoasa.

Piele mixtă și grasă : recomandăm utilizarea serului anti-imperfecțiune și aplicarea produsului cu un burete umed și, eventual, utilizarea unei pulberi mate ca ultimă etapă.

Pielea uscată : vă recomandăm să folosiți o cremă hrănitoare și să aplicați produsul cu degetele sau peria.

84,99 RON