Coenzima Q10 La Saponaria, 30ml

Stoc epuizat

Coenzima Q10 

Descriere:

Coenzima Q10 este o moleculă care se găsește în toate celulele corpului și din acest motiv este numită și Ubiquinonă . De-a lungul anilor, corpul nostru produce din ce în ce mai puțin și este important să-l integrăm prin utilizarea unui ser.

Acest activ pur are o puternică acțiune antioxidantă care contracarează formarea radicalilor liberi, care provoacă îmbătrânirea prematură. Îmbunătățește efectul vitaminei E și întârzie oxidarea acesteia, oferind feței un aspect mai tânăr și mai proaspăt .

În același timp, este capabil să restabilească bariera lipidică , favorizând buna funcționare a membranelor celulare și efectuând o acțiune de protecție reală. Este un activ anti-îmbătrânire, energizant și revitalizant care dă lumină nouă chiar și celor mai obosite tipuri piele!

Sticlă de re-sticla realizata cu plastic reciclat post-consum ecran anti-UV, astfel încât eficacitatea produsului conținut în este întotdeauna maximă.

Format: 30 ml

Mod de utilizare:

Coenzima Q10 este singurul activ pur pe bază de ulei. Din acest motiv, pentru a profita la maximum de proprietățile sale, vă recomandăm să îl utilizați ca un rapel pentru crema sau uleiul preferat. Îl puteți folosi dimineața și seara pe fața curățată si ca rapel, adăugând 1 sau 2 picături de produs în crema de față. Va face textura cremei mult mai ușoară la atingere și ușor de absorbit, sporind eficacitatea ei! Având în vedere baza sa uleioasă, este perfectă și pentru îmbunătățirea acțiunii uleiurilor. Combinația perfectă pentru un efect anti-îmbătrânire? Uleiul de măceșe este o picătură din ingredientul nostru activ!

Principii Active:

  • Coenzima Q10 : antioxidant, anti-îmbătrânire, revitalizant.

Ingrediente:

Ethylhexyl stearate, Ubiquinone (sol 1%). 

39,99 RON