Colagen Vegetal, LaSaponaria,30ml

Stoc epuizat New

Colagen Vegetal

Descriere:

Colagenul ofera proteinele pielii si sprijinul de care are nevoie pentru a lupta impotriva semnelor de imbatranire.

Acest activ natural pur se naște din combinația inovatoare de extracte de plante prețioase care, odată în sinergie, își eliberează acțiunile puternice de întărire, tonifiere și ridicare pentru a hrăni și repara pielea, oferind în același timp un efect de strângere natural !

Un produs perfect pentru o ocazie specială, ca bază pentru machiaj și pentru toate momentele în care vrei să te simți la vârf!

Sticlă  realizată cu ecran anti-UV din plastic reciclat după consum , astfel încât eficacitatea produsului conținut să fie întotdeauna maximă.

Format: 30 ml cu picurător

Mod de utilizare:

Îl puteți folosi dimineața și seara pe fața curățată în două moduri:

1) În puritate , alternativ sau înainte de cremă, aplicând 2 picături de produs direct pe față și masând până la absorbția completă

2) Ca rapel , adăugând 1 sau 2 picături de produs la crema sau serul preferat de față. Va face textura cremei mult mai ușoară la atingere și ușor de absorbit, sporind eficacitatea ei! 

Principii Active:

  • Fructul Kigelia Africana: acțiune de ridicare și fermitate

  • Extract Quillaja Saponaria: acțiune hidratantă

Ingrediente:

Aqua, Propanediol, Quillaja Saponaria Bark Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate

48,99 RON