Crema de Fata Bio Hranitoare si Catifelata Mirtilla LaSaponaria 50ml,Ten Cuperozic

Stoc epuizat
Pentru a face această cremă am ales cele mai bune ingrediente naturale capabile să facă chiar și cele mai uscate și dificile tipuri de piele . Este fabricata cu 5 uleiuri vegetale cu o putere extraordinară de regenerare și hrănire (argan, baobab, jojoba, ulei de măsline extravirgin, macadamia), vitamina E și mult unt de shea pentru a răsfăța pielea. De asemenea, conține acid hialuronic pentru a da hidratare și strălucire, extract activ de orez vener, bogat în minerale și antioxidanți naturali și apă constituțională de afine, o apă surprinzătoare obținută cu o metodă inovatoare de uscare a celulelor deschise din țesutul vegetal constitutiv pentru a capta toate beneficiile acestui super fruct. De fapt, afinele negre organice sunt foarte bogate în vitamine, acizi organici și antioxidanți naturali, toate substanțele considerate protectoare prin activarea microcirculației și un adevărat leac pentru cuperoză.


Indicat pentru: Este produsul ideal dacă doriți  ca pielea să se regenereze și să se hrănească în profunzime și doriți o piele moale și radiantă! 

TESTAT DERMATOLOGIC 

Format: 50 ml 

Mod de utilizare: Se aplică prin masajul curat al pielii până când este complet absorbita. Este ideală ca o cremă de noapte (cu atât mai mult dacă este precedată de un ser specific) și este un adevărat miracol pentru pielea uscată și ușor înroșită.

135,99 RON