Crema de Maini Organica cu Trandafir si Unt de Shea LaSaponaria 60ml

Stoc epuizat

Arborele de shea este numit în Africa „copacul tinereții” pentru untul prețios care se obține din nucile sale. De fapt, untul de shea are proprietăți hrănitoare, protectoare, emoliente și vindecătoare. Această cremă dedicată celor mai pretențioase mâini conține peste 15% substante active, delicioasă și emolientă. Îmbogățit cu ulei de măsline extravirgin, ulei de argan, proteine ​​de grâu și uleiuri esențiale prețioase de trandafir damasc și trandafir. Toate organice și bogate în ingrediente active care fac ca această cremă să fie hrănitoare și regenerantă și un aliat excelent pentru a proteja mâinile de agresiunile externe, cum ar fi frigul, vântul, apa și detergenții. 

 Ca toate rețetele noastre, conține ingrediente nedăunătoare sănătății și mediului, este lucrată manual și organică. Perfect pentru refacerea strălucirii și moliciunii pielii uscate . 

Cutie din aluminiu reciclat.    


 Mod de utilizare: 

 Perfect pentru refacerea strălucirii și moliciunii pielii uscate . Aplică ori de câte ori simți nevoia și masează până când este complet absorbit.

33,99 RON