Crema de Fata Anti-Imbatranire Melagrana LaSaponaria 50ml

Stoc epuizat

Ideala pentru o piele superbă, fără riduri și fără vârstă. O cremă somptuoasă, bogată în ingrediente active naturale, pentru a contracara efectele timpului și acțiunea radicalilor liberi și pentru a conferi strălucire profundă și hrănire tenului facial și decolteului. Conține toată vitalitatea rodiei din care extragem, printr-un proces de uscare al fructului, un elixir bogat în antioxidanți, vitamine și minerale prețioase pentru pielea noastră. 


Este fabricata cu 5 uleiuri vegetale nutritive (shea, baobab, argan, jojoba și măsline) și, de asemenea, conține Fitoretinol (vitamina A naturală) pentru a stimula reînnoirea celulelor și un amestec de agenți antioxidanți și anti-vârstă (vitamina E, acid hialuronic și Extract de orez) pentru o piele proaspătă, luminoasă și fără vârstă. Indicat pentru: Este produsul ideal dacă doriți să combateți eficient semnele îmbătrânirii și doriți o piele netedă, hrănită și luminoasă. 

 TESTAT DERMATOLOGIC 

 Format: 50 ml 

Mod de utilizare: Aplica crema în fiecare zi, dimineața și seara pe pielea curată sau după aplicarea serului preferat. Masează ușor, lăsând pielea să absoarbă ingredientele prețioase, insistând în special în zonele critice (fruntea, conturul ochilor, conturul buzelor).

171,99 RON