Deodorant Organic Iris, Brusture, Galbenele - Biodeo soft LaSaponaria 50mlE

O formulă extra-delicată, dar puternică, care nu opreste transpirația, dar neutralizează mirosurile. Nu conține antiperspirant, săruri de aluminiu, aluminiu de potasiu și alcool. Pe baza extractelor botanice de brusture, iris și galbenele, acest deodorant oferă o protecție complet naturală împotriva formării de mirosuri rele, lăsând totuși pielea să respire și oferindu-i un parfum delicat Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai delicate și ca deodorant post-depilare . Datorită prezenței Aloe Gel are o acțiune puternică de hidratare și protecție . Realizat cu un proces de producție cu consum redus de energie (emulsificare cu consum redus de energie). Nu împiedică transpirația . 


 TESTAT DERMATOLOGIC PE PIELE SENSIBILA Parfumurile noastre sunt doar amestecuri de uleiuri esențiale și / sau substanțe de origine naturală, excluzând în totalitate orice componentă sintetică. roll-on 

 Mod de utilizare: 

Aplicați zilnic pe pielea curată . MECANISMUL ACȚIUNII: de ce funcționează Principalele mecanisme de acțiune sunt două: Bacteriostatic> inhibă creșterea microbiană pentru a contracara formarea substanțelor mirositoare responsabile de mirosul urât Prevenirea volatilității substanțelor mirositoare> odată ce substanțele mirositoare s-au format, ingrediente active speciale (cum ar fi ricinoleatul de zinc) absorb și păstrează mirosul.

37,99 RON