Fitocell Out - Cremă Puternică Anticelulita LaSaponaria 150ml

Stoc epuizat
O cremă de corp anticelulitica cu o textură ușoară și un parfum proaspăt. Formula concentrată și foarte bogată, realizată cu ingrediente active, testată pentru a combate  celulita este capabila să acționeze asupra acumulărilor de tesut adipos.Contine cofeină 100% naturală pentru a preveni depozitele de grăsime și pentru a stimula microcirculația cutanată, bioextracte de iederă. , centella și viță roșie pentru o acțiune drenantă, tonifiantă și antioxidantă. Nu are acțiuni termoactive sau efect de încălzire, din acest motiv este indicat si celor care au capilare fragile, deoarece bioextractele iederei, centellei și viței roșii au o acțiune vasotonică puternică pentru protejarea capilarelor și stimularea microcirculației.


Mod de utilizare:

Crema trebuie utilizata de două ori pe zi. Dacă este o zi în care faci activitate fizică, poți înlocui una dintre cele două aplicari, alegând să aplici crema imediat înainte de sală: căldura creată de mișcare îi va crește puterea lipolitică.

AVERTISMENT: Cosmetice pentru uz extern. Nu ingera. Conține cofeină. 2 aplicații zilnice au un conținut de cofeină egal cu cel al unei cani de cafea.

111,99 RON