Fitoretinol Activ,LaSaponaria,30ml

New

Fitoretinol Activ

Descriere:

Activ anti-îmbătrânire care promovează reînnoirea celulelor și sinteza colagenului

Phytoretinol este un activ anti-îmbătrânire pur care promovează reînnoirea celulară și sinteza colagenului sau, ca să spunem asta în termeni mai tehnici, este o vitamina A echivalentă cu o tolerabilitate mai mare a pielii decât retinolul. De fapt, acest extract de origine naturală acționează delicat asupra pielii și simulează aceleași acțiuni benefice puternice ale vitaminei A, contracarând liniile de expresie , regenerând celulele și dând un puternic efect de lifting .

Zi după zi, veți observa beneficiile pe care Phytoretinol le va aduce pielii. De fapt, îl putem considera un adevărat tratament anti-îmbătrânire cu rezultate permanente în timp.

Sticlă re-sticlă realizată cu ecran anti-UV din plastic reciclat după consum , astfel încât eficacitatea produsului conținut să fie întotdeauna maximă.


Format: 30 ml cu picurător

Mod de utilizare:

Îl puteți folosi dimineața și seara pe fața curățată în două moduri:

1) În puritate , alternativ sau înainte de cremă, aplicând 2 picături de produs direct pe față și masând până la absorbția completă

2) Ca rapel , adăugând 1 sau 2 picături de produs la crema sau serul preferat de față. Va face textura cremei mult mai ușoară la atingere și ușor de absorbit, sporind eficacitatea ei!

Principii Active:

  • Fitoretinol : acțiune anti-îmbătrânire, regenerantă și de ridicare

Ingrediente:

Aqua, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Maltodextrin, Benzyl alcohol, Sodium Dehydroacetate.

48,99 RON