Gel de Dus Bio cu Iris LaSaponaria 200ml

Stoc epuizat

Un concentrat de energie și natură pentru o piele radiantă și strălucitoare. Formulat cu derivați din fructe , blând pe piele și mediu și este bogat în vitamine și antioxidanți . Conține extract de rădăcină de ghimbir , iris și vetyver și extracte de flori de portocale, gălbenele , lavandă și apă melissa pentru a lăsa pielea proaspătă, moale și catifelată. Este un cosmetic verde în interior și în exterior: flaconul este BIOPLASTIC , „plasticul” durabil, fără petrolatum, derivat din trestia de zahăr. Lasă-te cucerit de energia ghimbirului și de prospețimea irisului și a vetyver-ului , pentru o piele revitalizată, luminoasă și strălucitoare.


 Parfumurile noastre sunt doar amestecuri de uleiuri esențiale și / sau substanțe de origine naturală, excluzând în totalitate orice componentă sintetica. 

 

Mod de utilizare: 

 Este folosit ca un gel de duș normal, este nevoie de foarte puțin, pentru o spumă foarte moale și delicată. Masează bine pe pielea umedă, inspiră notele energizante și revigorante de ghimbir, tei și vetyver și clătește ușor.

Produs Vegan 

34,99 RON