Gel de Dus Bio cu Iris LaSaponaria 200ml

Un concentrat de energie și natură pentru o piele radiantă și strălucitoare. Formulat cu derivați din fructe , blând pe piele și mediu și este bogat în vitamine și antioxidanți . Conține extract de rădăcină de ghimbir , iris și vetyver și extracte de flori de portocale, gălbenele , lavandă și apă melissa pentru a lăsa pielea proaspătă, moale și catifelată. Este un cosmetic verde în interior și în exterior: flaconul este BIOPLASTIC , „plasticul” durabil, fără petrolatum, derivat din trestia de zahăr. Lasă-te cucerit de energia ghimbirului și de prospețimea irisului și a vetyver-ului , pentru o piele revitalizată, luminoasă și strălucitoare.


 Parfumurile noastre sunt doar amestecuri de uleiuri esențiale și / sau substanțe de origine naturală, excluzând în totalitate orice componentă sintetica. 

 

Mod de utilizare: 

 Este folosit ca un gel de duș normal, este nevoie de foarte puțin, pentru o spumă foarte moale și delicată. Masează bine pe pielea umedă, inspiră notele energizante și revigorante de ghimbir, tei și vetyver și clătește ușor.

Produs Vegan 

33,99 RON
Please select variants first