Lapte solar SPF 30 - Protectie ridicata

SALE

Perfectă pentru tenul deschis spre mediu și pentru primele zile de soare, această cremă protejează și hidratează pielea de pe față și corp, ajutând la prevenirea îmbătrânirii pielii și promovând un bronz uniform, auriu. Are o textură ușoară , se aplică cu ușurință fără a lăsa o urmă albă, făcând pielea moale și catifelată și îmbătând-o cu un parfum dulce de cocos și vară!

O noua formula cu adevarat inovatoare, cu o sinergie perfecta de filtre fizice, textura lichida , nutrienti si substante functionale, pentru a proteja eficient pielea fetei si a corpului, fara a sacrifica confortul! Conține morcov și coajă de nucă pentru a intensifica bronzul și a-l face auriu.

Nuca de cocos, migdale si bisabolol pentru a hrani si calma pielea, vitamina E si samburi de struguri pentru a o proteja de stresul oxidativ si filtre minerale naturale pentru a o apara in mod natural de razele UVA si UVB.

FILTRE MINERALE 100% NON-NANO.
TESTATE DERMATOLOGIC PENTRU PIELE SENSIBILE, RESISTENT LA APA.

Siguranta, prioritatea noastra
Urmatoarele teste au fost efectuate pe formula
> PATCH TEST PE PIELE SENSIBILE (test dermatologic pe persoane voluntare cu piele sensibila)
> CHALLENGE TEST (test de autoconservare a produsului
> Determinarea factorului de protectie solara SPF (protectie UVA) și UVB): prin aplicarea metodei de testare International Sun Protection Factor
> Test pentru verificarea conformității lungimii de undă critice: obținut prin aplicarea metodei de testare a lungimii de undă critice.> Test pentru determinarea rezistenței la apă WATERPROOF

Format: 125 ml

Instrucțiuni de ambalare și eliminare
Capac: plastic (PP5) - plastic diferențiat
Flacon: re-sticlă din plastic reciclat (R PET1) - plastic diferențiat
Dozator: plastic (C / PP 92) - plastic diferențiat

110,99 RON 123,99 RON