Lapte solar SPF 20 - Protectie medie

Ideală pentru pielea deschisă și medie și pentru cei care iubesc bronzul , această cremă protejează și hidratează pielea feței și a corpului, ajutând la prevenirea îmbătrânirii pielii și promovând un bronz uniform și auriu.

Are o textură ușoară , se aplică cu ușurință fără a lăsa o urmă albă, făcând pielea moale și catifelată și îmbătând-o cu un parfum dulce de cocos și vară! O noua formula cu adevarat inovatoare, cu o sinergie perfecta a filtrelor fizice, texturilor lichide si nutrientilor si substantelor functionale, pentru a proteja eficient pielea fetei si a corpului, fara a sacrifica confortul.

Conține morcov și coajă de nucă pentru a intensifica bronzul și a-l face auriu. Nuca de cocos, migdale si bisabolol pentru a hrani si calma pielea, vitamina E si samburi de struguri pentru a o proteja de stresul oxidativ si filtre minerale naturale pentru a o apara in mod natural de razele UVA si UVB.

FILTRE MINERALE 100% NON-NANO.
TESTATE DERMATOLOGIC PENTRU PIELE SENSIBILE, RESISTENT LA APA.

Format: 125 ml

Siguranta, prioritatea noastra
Urmatoarele teste au fost efectuate pe formula
> PATCH TEST PE PIELE SENSIBILE (test dermatologic pe persoane voluntare cu piele sensibila)
> CHALLENGE TEST (test de autoconservare a produsului
> Determinarea factorului de protectie solara SPF (protectie UVA) și UVB): prin aplicarea metodei de testare International Sun Protection Factor
> Test pentru verificarea conformității lungimii de undă critice: obținut prin aplicarea metodei de testare a lungimii de undă critice.> Test pentru determinarea rezistenței la apă WATERPROOF

Instrucțiuni de ambalare și eliminare
Capac: plastic (PP5) - plastic diferențiat
Flacon: re-sticlă din plastic reciclat (R PET1) - plastic diferențiat
Dozator: plastic (C / PP 92) - plastic diferențiat

99,99 RON 104,99 RON