Ulei Esential de Lamaie Bio LaSaponaria 10ml

Stoc epuizat
Metoda de extracție: presiunea la rece a cojii de fructe .

Notă aromatică: proaspătă, verde, citrică

Profil aromatic (acțiune asupra stării de spirit): luminozitate, activare, calmare. Recomandat în caz de confuzie și anxietate. 

Uleiul esențial de lămâie are o putere bactericidă imensă, este foarte util încă de la prima apariție a simptomelor gripei, cum ar fi răcelile, tusea și durerile de gât. Proprietățile antibiotice și hemostatice sunt utile în cazul rănilor infectate. Este un tonifiant excelent pentru pielea grasă, ajută la echilibrarea glandelor sebacee și la minimizarea producției de grăsimi. Este indicat pentru piele cu pete de soare sau de bătrânețe. Uleiul nostru esențial de lămâie provine de la o companie istorică siciliană, fondată la sfârșitul secolului al XIX-lea de pionierul în industria prelucrării citricelor din Sicilia. Secretul succesului său constă în combinația de protecție a mediului și inovație: eforturile companiei vizează defapt protejarea biodiversității și, în același timp, investițiile continue în cercetarea științifică.

Format: 10 ml

Mod de utilizare:

Utilizare în produse cosmetice (acțiune asupra pielii, diluată corespunzător): piele grasă, acțiune ușoară și protectoare a capilarelor.

Câteva exemple de utilizare: 

CANDELE: 3/4 picături în 3 linguri de apă. 

CAMINETTO: câteva picături pe două sau trei blocuri de lemn cu zece minute înainte de aprinderea focului. 

POT-POURRI: adăugați câteva picături în uleiul de migdale. 6 picături la 200 grame potpourri sunt suficiente.


UMIDIFICATOR: 6/7 picături în fiola specială. 

Produs Vegan 

38,99 RON
Please select variants first