Ulei Esential de Scortisoara Bio LaSaponaria 10ml

Notă aromatică: dulce, caldă, îndulcită.

Profil aromatic (acțiune asupra stării de spirit): tonic, stimulant, este un puternic energizant pentru minte. În caz de somnolență, astenie și depresie. Încălzește inima și dă o senzație învăluitoare de „acasă”, ajută în cazuri depresie, singurătate și frică.

Este, de asemenea, un puternic antiseptic, la fel ca toate uleiurile esențiale, el exercită o acțiune antibacteriană cu spectru larg, puternic. Câteva picături în ulei de migdale, masate pe abdomen, ajuta la eliminarea și absorbția gazelor intestinale și ajută procesul digestiv. Scorțișoara pe care o folosim provine de la Phalada, o companie indiană din Bangalore, activă în promovarea agriculturii ecologice și în comercializarea produselor conexe de la numeroși mici producători agricoli, care primesc certificare ecologică după un curs de pregătire îndelungat, condus de compania însăși. , toate urmând un singur principiu: menținerea unei etici care garantează respectul atât pentru om, cât și pentru natură.

Format: 10 ml

Mod de utilizare:

Utilizare în produse cosmetice (acțiune asupra pielii, diluată corespunzător): pielea impură, are proprietăți antiseptice puternice, antifungice și energizante.

Câteva exemple de utilizare: 

CANDELE: 3/4 picături în 3 linguri de apă. 

CAMINETTO: câteva picături pe două sau trei blocuri de lemn cu zece minute înainte de aprinderea focului. 

POT-POURRI: adăugați câteva picături în uleiul de migdale.  6 picături la 200 grame potpourri sunt suficiente.


UMIDIFICATOR: 6/7 picături în fiola specială. 

50,99 RON 55,99 RON