Vitamina C La Saponaria , 30ml

New

Vitamina C

Descriere:

Niciodată fără Vitamina C în rutina ta de frumusețe!
Suntem obișnuiți să beneficiem de proprietățile sale benefice prin sucuri de citrice, dar ceea ce trebuie să știm este că vitamina C este, de asemenea, un super aliat pentru pielea noastră!
Acidul ascorbic, mai bine cunoscut sub numele de vitamina C, este un adevărat concentrat de bunăstare cu multiple proprietăți! Cu toate acestea, este o moleculă foarte instabilă, din acest motiv în activul nostru pur a fost stabilizată cu ajutorul vitaminei E : deci avem un activ stabil cu eficacitate durabilă și, în același timp, beneficiem de acțiunea lor sinergică și de o îmbunătățire a efectului.

Care sunt proprietățile sale? Vitamina C este un antioxidant puternic , care poate neutraliza efectele radicalilor liberi și combate semnele de imbatranire prin stimularea producerii de colagen. Oferă o strălucire extremă pielii, făcând tenul proaspăt și strălucitor: nu mai este obosită și obosită, chiar și în timpul schimbării anotimpurilor!

Acest activ are, de asemenea, un efect de netezire : luminează petele și compactează textura . Din toate aceste motive este adesea folosit în regina rutinelor de înfrumusețare "îngrijirea pielii coreene" și nu poate lipsi nici măcar în a ta.

Sticlă de re-sticla realizata cu plastic reciclat post-consum,  ecran anti-UV, astfel încât eficacitatea produsului conținut este întotdeauna maximă.

Format: 30 ml

Mod de Utilizare:

Îl puteți folosi dimineața și seara pe fața curățată în două moduri:
1) În puritate , alternativ sau înainte de cremă, aplicând 2 picături de produs direct pe față și masând până la absorbția completă
2) Ca un boost , adăugând 1 sau 2 picături de produs pentru crema sau serul preferat de față. Va face textura cremei mult mai ușoară la atingere și ușor de absorbit, sporind eficacitatea ei! 

Principii Active:

  • Vitamina C : acțiune iluminantă, antioxidantă și anti-pete
  • Vitamina E: acțiune antioxidantă și anti-îmbătrânire 

Ingrediente:

Aqua, Ascorbyl Glucoside, Propanediol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Tocopherol, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Pentylene Glycol, Glyceryl Undecyle nate, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Hydroxide 

59,99 RON